Mer Pengar
Att spara och låna pengar
Låna pengar online

Med hjälp av webbsidan MerPengar (www.merpengar.se) finner du banker och finansbolag som erbjuder lån till låg ränta. Här sammanställs de banker som erbjuder blancolån - lån som inte kräver någon säkerhet av låntagaren. Här är även ett urval av finansbolag som erbjuder korta krediter i form av snabblån. Informationen som erbjuds här hos MerPengar.se är vilka lånebelopp som de olika bankerna erbjuder, vilken ränta och ansökningsavgift de tar ut för lånet, samt hur lång återbetalningstid respektive banklån har.

Låna 350000 kronor

Att låna en stor summa pengar är något som måste tänkas igenom ordentligt. Ett lån på 350000 kronor kanske du behöver till att reparera huset eller en köpa en ny bil, eller så kanske du vill köpa tomt eller ett sommarställe.

Låna pengar. Jämför lån online.
Bank Lånebelopp Ränta Ansökningsavgift Återbetalningstid
Freedom Finance lån
5,000 - 400,000 kr


Individuell ränta


0 kr


2-15 år
Ansök här
Bank Norwegian lån
5,000 - 400,000 kr


Individuell ränta


399 kr


1-15 år
Ansök här
SEB lån
20,000 - 350,000 kr


Individuell ränta


0 kr


2-10 år
Ansök här
Thorn lån
5,000 - 50,000 kr


Individuell ränta


495 kr


1-6 år
Ansök här
Leasy lån
5,000 - 50,000 kr


Individuell ränta


295 kr


1-5 år
Ansök här

Behöver du låna 350000 till att reparera huset så har du säkert redan ett lån hos någon bank, och ibland om du haft huset i några år så finns det ett övervärde på huset. Exempel så är värdet på huset 3 miljoner SEK, och du har ett lån kvar på 2 miljoner, så finns det 1 miljon kvar som säkerhet för banken.

Banken hjälper också till många gånger för att en reparation av huset bidrar också till att värdet på huset också blir högre. Samma typ av upplägg ges också om det är en sommarstuga, eftersom banken har huset som säkerhet om du skulle ha problem att betala av lånet.

Att ta ett lån för en bil på 350000 är lite svårare, men det beror också på om du äger någonting av värde som baken kan använda som säkerhet. Det är svårt att ta bilen som säkerhet många gånger p.g.a. att värdet sjunker rejält dom första åren, och skulle det bli problem med betalningar så kan inte banken få tillbaka sina pengar.

Låna 350000 kronor

Att låna 350000 brukar vara det maxbelopp som bankerna ger utan säkerhet, men då skall du inte ha några andra lån eller samla dina lån på hos samma bank för att dra ner dina kostnader. Det lönar sig alltid att samla lån på ett ställe eftersom du drar ned dina omkostnader ibland med flera tusen kronor i månaden.

Vid lån av 350000 SEK så är det lättare att få beviljat om ni är 2 som ansöker, och ni har då två inkomster. Än vilken bank som ni har eller väljer så kommer de att ta en kreditupplysning på er, och självklart göra en kalkyl så att ni har ekonomisk möjlighet i hushållet att betala tillbaka lånet.

Det är också viktigt att du har ett fast arbete och har en årsinkomst som banken kräver. Om du skall ta ett nytt eller öka på ett befintligt lån, så skall du kontakta andra banker för att det kan löna sig många gånger och dom flyttar över alla lån samt om du har hus. Har du ett lån på 2 miljoner så låter inte en halv procent så mycket, men om du räknar på så mycket pengar så gör det en hel del. Du kan också hitta jämförelse sajter på internet som jämför alla banker, och att du kan få en mer överblick över det typ av lån som du vill ha. Det skiljer sig mellan lån på bostad där räntan är mycket lägre än om du skall låna till en ny bil i många fall.