Mer Pengar
Att spara och låna pengar
Låna pengar online

Med hjälp av webbsidan MerPengar (www.merpengar.se) finner du banker och finansbolag som erbjuder lån till låg ränta. Här sammanställs de banker som erbjuder blancolån - lån som inte kräver någon säkerhet av låntagaren. Här är även ett urval av finansbolag som erbjuder korta krediter i form av snabblån. Informationen som erbjuds här hos MerPengar.se är vilka lånebelopp som de olika bankerna erbjuder, vilken ränta och ansökningsavgift de tar ut för lånet, samt hur lång återbetalningstid respektive banklån har.

Om oss

www.merpengar.se

Hos Merpengar.se kan du läsa om ekonomiska frågor inom privatekonomi. Vårt huvudfokus ligger på lån och olika lånprodukter.

Vi listar dem olika banker som idag erbjuder privatlån på nätet. Här på MerPengar.se hittar du dessa banker, vi skriver om bankerna och länkar ut till respektive banks låneformulär. Vi diskuterar vad man ska tänka på när man ansöker om ett lån, vilka risker som finns men även vilka möjligheter som kan uppnås.

Banker vi jämför

Dessa banker är några av dem vi listar på hemsidan.

MerPengar.se lånar inte ut några pengar, utan jämför endast dem banker som arbetar med detta. Om du har några funderingar kring detta kan du kontakta oss.