Mer Pengar
Att spara och låna pengar
Låna pengar online

Med hjälp av webbsidan MerPengar (www.merpengar.se) finner du banker och finansbolag som erbjuder lån till låg ränta. Här sammanställs de banker som erbjuder blancolån - lån som inte kräver någon säkerhet av låntagaren. Här är även ett urval av finansbolag som erbjuder korta krediter i form av snabblån. Informationen som erbjuds här hos MerPengar.se är vilka lånebelopp som de olika bankerna erbjuder, vilken ränta och ansökningsavgift de tar ut för lånet, samt hur lång återbetalningstid respektive banklån har.

Lån hos Risicum

Om Risicum

Det är inte varje månad man har mer inkomster än man har utgifter. Ibland kan det uppstå svackor i din privatekonomi som påverkar att du inte kan betala alla utgifter du har. För många kan man ha ett skyddsnät i form av familjemedlemmar där lån till pengar är möjligt men ibland kan det vara känsligt att fråga eller så har man inte skyddsnätet som gör lånet möjligt. Det är här Risicum Capital AB träder in som en avlastning. Hos Risicum Capital AB kan du låna upp till 10 000 kr och betala tillbaka upp till 3 månader senare.

Räkningarna kan bli för många och i det fallet så blir man tvingad att utnyttja sparade medel för att täcka upp svackan. Men om detta inträffar på samma gång som en olycka eller något så irriterande som en bilbesiktning som ej går igenom kan ekonomin bli ett stort bekymmer. Även om det inte handlar om mer än 5 eller 6 000 kronor kan detta ses som en omöjlighet att styra upp för en redan tajt ekonomi.

Snabba lån hos Risicum Capital AB är svaret på de flesta svackor i privatekonomin. Du vet samma dag om du får lånet eller inte. Efter lånebeskedet behöver du bara godkänna det och pengarna skeppas till ditt konto inom ett par minuter. Du kan vid lånebelopp över 6000 kr välja att betala tillbaka efter 60 eller 90 dagar ifrån utbetalningsdatum.

Ansök när du vill och var du vill. I och med att Risicum emottager låneansökningar dygnet runt kan du spara tid genom att ansöka på kvällen när du har tid. Detta gör ansökan mycket mer stressfri jämfört med att om du skulle under lunchtiden köa hos banken och ansöka om ett nytt lån. Hos Risicum kan du ansöka direkt på webbplatsen. I och med att Risicums webbplats har samma säkerhet som bankerna använder kan inte en granne vet om att du ansökt eller att dina personuppgifter snappas upp av en obehörig person.

Du kan även ansöka via sms direkt till risicums ansökningscenter. På det sättet behöver du inte ens ha en egen dator, Du skickar bara ett sms och väntar på svar. Lättare kan det inte bli!

Låna hos Risicum

Avgiftsfri internetansökan är en av de många styrkorna risicum har gentemot sina konkurrenter. Många av låneverksamheterna av denna typ av lån tar ut en extra avgift när du ansöker om lån av liten storlek. En annan fördel med risicum är att din utbetalning sker mellan 8 på morgonen till och med klockan 9 på kvällen alla dagar i veckan.

Ingen fakturaavgift debiteras för kunder som valt att få sin faktura via e-post. Detta gör att du sparar in faktureringsavgift och gör den totala effektiva räntan mindre. Samtidigt gör du miljön en tjänst i och med att spara på kontorspapper och porto både för dig och Risicum.

Risicum startades Januari 2008 och är ett privatägt svenskt aktiebolag som är registrerat hos finansinspektionen. Risicum följer lagstiftningar och god sed för kreditgivning helt enighet med rådande lagar och regelverk.