Mer Pengar
Att spara och låna pengar
Låna pengar online

Med hjälp av webbsidan MerPengar (www.merpengar.se) finner du banker och finansbolag som erbjuder lån till låg ränta. Här sammanställs de banker som erbjuder blancolån - lån som inte kräver någon säkerhet av låntagaren. Här är även ett urval av finansbolag som erbjuder korta krediter i form av snabblån. Informationen som erbjuds här hos MerPengar.se är vilka lånebelopp som de olika bankerna erbjuder, vilken ränta och ansökningsavgift de tar ut för lånet, samt hur lång återbetalningstid respektive banklån har.

Lån hos Sevenday

Lånevillkor hos Sevenday.

Bank Lånebelopp Ränta Ansökningsavgift Återbetalningstid
Sevenday

20,000 - 350,000 kr


Individuell ränta


0 kr


1-12 år
Låna här

Om Sevenday.se

Sevenday är en lånegivare med prisgaranti. De lånar ut pengar till privatpersoner och de garanterar att låna ut till de lägsta avgifterna på marknaden. Prisgarantin innebär att om man hittar något annat låneföretag som har lägre priser och avgifter än Sevenday så lovar de att matcha deras erbjudande, det vill säga sänka priserna till konkurrenternas nivå. Sevenday erbjuder lån, men du har också möjlighet att sätta in och spara pengar hos dem. Du får en bra ränta på dina sparpengar och genom att logga in på deras hemsida kan du enkelt se hur dina pengar har växt och kommer att växa den närmaste framtiden. Företaget finns i Kista utanför Stockholm och de har omkring 15 anställda.

Olika låneformer
Sevenday erbjuder framför allt privatlån. Som privatperson kan du låna mellan 10 000 kronor och upp till 300 000 kronor och räntan är individuellt anpassad. En fördel ifall du har lån hos Sevenday är att du kan få upp till tre betalningsfria månader per år. Behöver du extra pengar en månad så behöver du alltså inte betala på lånet den månaden. Du väljer själv återbetalningstid på lånet mellan ett och tolv år. Sevenday går personligen igenom samtliga låneansökningar, vilket innebär att de strävar efter att skapa bästa möjliga situation för dig som kund. Det kan hända att Sevenday ger positivt besked när en bank sagt nej till lån. Om du har befintliga lån kan du ta ett lån hos Sevenday för att lösa de gamla lånen och få en lägre kostnad per månad.

Att ansöka om lån
Du kan enkelt ansöka om ett privatlån på Sevendays hemsida. Du kan också ansöka genom telefon. För att ansöka om lån fyller du i dina personuppgifter samt önskad lånesumma och återbetalningstid. Låneansökningarna hanteras enkelt, smidigt och personligt genom Sevenday. Besked kommer snabbt, oftast omedelbart. Därefter skickas låneavtal ut till dig för underskrift och så fort Sevenday får tillbaka de underskrivna avtalen så betalas pengarna ut. Oftast sker utbetalningen redan samma dag som Sevenday får in papperna från dig.

Sevenday är det första låneföretag som ger sina kunder prisgaranti på sina privatlån. De vill att just deras villkor ska vara det bästa och mest förmånliga för kunderna och därför kan det löna sig för dig att kolla upp konkurrenternas villkor innan du tecknar dig för ett lån. Om du hittar ett erbjudande som är mer prisvärt hos ett annat låneföretag så kommer Sevenday nämligen att sänka sina priser för att komma ner under konkurrentens nivå.

Lånevillkor
För att få ta ett privatlån hos Sevenday så krävs det att du är mellan 20 och 69 år. Lånet ska vara slutbetalt innan du fyller 70 år, vilket kan påverka återbetalningstiden något om du är i den högre åldersgruppen. Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller någon skuld hos Kronofogdemyndigheten. Du måste också ha varit folkbokförd i Sverige under de senaste tre åren. Räntan sätts individuellt. För att hitta aktuella räntenivåer kan du gå in på Sevendays hemsida där du också kan laborera med olika lånesummor och återbetalningstider för att se vilken månadskostnad du skulle få.

Sevenday