Meny Stäng

Collectorlånet

Det så kallade Collectorlånet är något så ovanligt som ett lån utan avgifter, vilket förstås lockar många. Företaget Collector konkurrerar nämligen med det faktum att alla onödiga avgifter skalats bort, för att låta en så bra låneprodukt som möjligt framträda. Slutprodukten blev just Collectorlånet, som är en bra lösning för många situationer då man behöver lite extra pengar.

Innan du tar ett Collectorlån bör du dock veta hur det funkar. Därför har vi här samlat en hel del bra information om Collectorlånet som förhoppningsvis hjälper dig avgöra om detta kan vara ett lån som passar dig:

Hur mycket kan man låna med ett Collectorlån?
Den största möjliga lånesumman är 100 000 kronor, och den lägsta möjliga lånesumman är 10 000 kronor. Man kan dock välja belopp mellan dessa två minimum och maximum gränser om man vill det, dock endast på jämna belopp.

Hur ansöker man om ett Collectorlån?
Det gör man direkt på företaget Collectors hemsida på nätet. Efter detta får man besked gällande om lånet blivit beviljat eller inte inom några minuter. Skulle det vara så att lånet blev beviljat, skickas därefter ett skuldebrev ut, som man får skriva under och skicka tillbaka till företaget för att få lånet utbetalt.

Vilka lån måste man uppfylla som låntagare?
Collector ställer vissa krav på dem som vill ansöka om ett lån av dem. För det första måste du vara minst 20 år gammal för att bli beviljad ett lån, och du måste även ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor. Inkomsten måste vara en fast inkomst i form av lön eller pension och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Vidare måste du även vara folkbokförd i Sverige.

Återbetalning av Collectorlånet
Du får själv välja hur lång tid du vill betala tillbaka ditt Collectorlån på. Den kortaste möjliga återbetalningstiden är 2 år, och den längsta möjliga återbetalningstiden 10 år. Du kan dock även välja ett alternativ däremellan om du vill det

Vad kostar det att ta ett Collectorlån?
För att ta ett lån av Collector betalar du en ränta, som anges i samband med att du ansöker om lånet. Flera faktorer påverkar nämligen räntekostnaden, så som det allmänna ränteläget när du ansöker om lånet, hur lång återbetalningstid du väljer och så vidare. Om du tror att Collectorlånet kan passa dig är därför det bästa du kan göra att gå in på deras hemsida och se vilken räntekostnad de kan erbjuda just dig när du vill ansöka.

Bra att veta
För varje Collectorlån som betals ut skänker företaget 10 kronor till en välgörenhetsorganisation vid namn Hand in Hand. Genom att välja just Collector som långivare bidrar du med andra ord även till välgörenhet!