Meny Stäng

Bluestep

BlueStep Finans är ett svenskt finansbolag med tillstånd att bedriva finansieringsrörelse. Tillståndsmydighet och tillsynsmyndighet är Finansinspektionen. BlueStep erbjuder både en snabb lösning för de som behöver ta ett lån (det kan röra sig om en större eller mindre summa pengar) och en har tid att dras in i den lilla process som en lånetagare ändå måste ofta sätta sig in i.

De har funnits sedan 2005 och är Sveriges största specialistlångivare med tusentals nöjda kunder. Bluesteps målsättning är att vara det bästa alternativet om du har svårt att få bolån eller om du vill spara till en konkurrenskraftig inlåningsränta. BlueStep har sitt huvudkontor i Stockholm och en filial i Oslo.

Bluestep bolan

Bluestep är en öppnare lösning, de tar inte och förlänger låneprocessen i onödan, utan de tar till sig fler lånetagare än de traditionella lånegivarna.De öppnar möjligheterna för fler personer. Ett banklån ifrån Bluestep kan du använda till valfritt syfte, de på Bluestep vill låna pengar till dig för att du ska kunna använda dom i ett konstruktivt syfte. De viktiga är inte till vad pengarna används till utan för till vilka nya plattformar i livet som lånetagaren kan ta sig till.

Om du behöver en mindre summa pengar snabbt så kan ett korttidslån vara lösningen.Det kan t.ex. finansiera något som krävs att man ska behöva genomgå för att kunna ta sig till nästa steg i livet. Då fungerar det så att man lånar hela beloppet inklusive uppläggningsavgift och man betalar inte tillbaka förrän lånets utgångstid har förfallit först då behöver man betala tillbaka sitt lån till Bluestep vilken kan vara till en otroligt stor hjälp för de som behöver extra pengar men själv inte har så mycket pengar just nu, för många så kan detta vara en bra lösning.
Oavsett vilket lån du än väljer så ger dem på Bluestep dig många val och hjälpmedel för att du lättast ska kunna nå dina mål. Kontakta dem via telefon eller deras nätansökan, skriv ner hur mycket du normalt brukar tjäna under ett år, sedan gör de en rimlighetsbedömning på kundens intygade inkomst och gör en kreditbedömning. Detta är för att förhindra brottslighet som ändå kan förekomma när det handlar om pengar, sedan så får man besked om din ansökan är godkänd, du får då pengarna på kontot inom några dagar och om det skulle vara något problem så kan du när som helst kontakta Bluestep så hjälper de dig.