Meny Stäng

Konferensresa till norra Italien

Är det dags för konferens för ert företag? Vad passar då bättre än en konferensresa till norra Italien? Det finns många olika aktörer därute som erbjuder härliga och lyxiga konferens resor till just Italien. Det finns otroligt vackra miljöer runt om i Italien. Landet är väldigt känt för sitt vin och alla dessa oändliga vingårdar som finns där. Det är bland annat populärt att boka konferensresor till gamla fina slott som är omgivna av dessa spektakulära vingårdar och de unika italienska byarna. Ett slott är perfekt för större företag eller större grupper då det kan rymma många personer, men det går givetvis lika bra att boka ett slott för mindre grupper. Dessa slott i Italien har ofta olika sviter med olika karaktär och design, vilket skapar en trevlig atmosfär. I Italien kan du och din konferensgrupp njuta av alla dessa goda viner och mat med en touch av det italienska köket. De flesta slott kan även erbjuda utomhuspool, spa eller skönhetssalong och till och med bibliotek. Det finns oftast flera olika roliga aktiviteter ni kan göra på en konferensresa.

Utforska Italien

Det finns inget som säger att ni måste hålla er till ett område, bokar ni en konferensresa i de centrala delarna av Italien kan ni besöka alla spännande turistområden och verkligen utforska landet. Det finns transportalternativ över hela Italien. Ni kan antingen hyra en bil eller ringa efter taxi. Det finns även bussar och möjlighet till en egen chaufför, vilket är en fördel om ni är många personer. En konferensresa till norra Italien blir både som en semesterresa samtidigt som ni får arbete utfört. Det kan inte bli så mycket bättre än så!

Aktiviteter som ingår i priset

Ni kan absolut boka en konferensresa på egen hand men med hjälp av en reseguide kan ni få hjälp att hitta det bästa alternativet för er. De hjälper även till med att boka flygbiljetter och transfer, allt för att förenkla eran resa. Ni kan boka konferensresa till Italien alla dagar om året, dock finns det mer aktiviteter att göra under sommaren. När ni bokar resan går det även att lägga till alla aktiviteter som ingår i priset. Det kan till exempel vara vinprovningar, vandringar, matlagningskurser, operabesök eller museibesök. Det är dock inget måste, är ni en mindre grupp går det även lika bra att vara spontan. Det finns olika aktörer som erbjuder olika färdiga konferenspaket som vem som helst kan ta del av, för de som vill ha ett mer skräddarsytt erbjudande så är det inte heller några problem.

Anpassade lokaler

Det kan vara viktigt att ha i åtanke om ni ska boka en konferensresa själva, att försäkra er om att stället ni bokar, vare sig det är ett slott, hotell eller annat typ av boende, har tillgång till bra rum eller annat utrymme för just möten och konferenser. Det är såklart en stor del av er resa eftersom det är en ”konferensresa”. Att boka ett hotell bara för nöje kanske inte har allt ni behöver för att kunna utföra era möten. Så tänk på att platsen och ställen har tillgängliga ytor och lokaler som är anpassade för att kunna ha konferenser i lugn och ro.