Meny Stäng

Röststyrd tidrapportering i app

Har du ett eget byggföretag? I så fall är du beroende av att lägga upp dina arbetsdagar på ett effektivt sätt och med hjälp av appen Flowi blir det enkelt. Den hjälper dig att på ett lätt och smidigt sätt tidsrapportera dina uppdrag så att du kan dokumentera din arbetstid så fort du är klar. Slipp spendera tid på att anteckna saker för hand, tala in dina tider när du är på språng istället. På så vis får du stenkoll på arbetet.

Bättre företag med bättre tidsrapportering

Ett byggföretag arbetar ofta med många olika uppdrag på en och samma dag varav olika uppdrag tar olika lång tid. Att försöka hålla alla uppdrag och tider i huvudet är en omöjlig uppgift och det är dessutom ett mycket osäkert arbetssätt. För att säkerställa att arbetet utförs enligt offerten är det viktigt att ha koll på hur lång tid olika uppdrag tar att utföra så att rätt arbetstid kan anges redan i offerten. Det får ditt byggföretag att framstå som en erfaren och professionell byggfirma.

När man har ett byggföretag är det mycket tid som går åt till diverse uppdrag och moment. Att tidsrapportera är ett moment som tar tid och som måste göras. Dock är det inte alltid att man hinner eller kommer ihåg att tidsrapportera omgående efter att ett uppdrag är slutfört, vilket riskerar att leda till misstag som kan göra stor skada för företaget och dess image.

Med hjälp av appen Flowi kan du snabbt och enkelt skriva in de tider du arbetat på diverse projekt under dagen. Det är betydligt enklare att använda mobilen till det då den ändå används till så mycket annat. Att ha allt samlat på ett och samma ställe gör tidsrapporteringen betydligt smidigare och mer pålitlig. Om du trots allt upplever att du inte har tid eller möjlighet att sitta och skriva in uppgifterna för hand, kan du istället välja att tala in dem. Då kan du sitta i bilen på väg till nästa uppdrag samtidigt som du talar in din tidsrapportering och får därmed en korrekt dokumentation samtidigt som du sparar tid.

Bättre offerter och fakturor med rätt tidsrapportering

Alla professionella byggföretag utfärdar offerter innan ett uppdrag påbörjas. På så vis får kunden information om vad som ska utföras, hur lång tid det kommer ta samt vad det kommer att kosta. När du utfärdar en offert måste du uppskatta en arbetstid för projektet och i slutändan bör den faktiska arbetstiden stämma överens med vad som stod i offerten. Det uppnår du enklast om du har stenkoll på hur lång tid olika projekt tar att utföra. Med korrekta offerter och överensstämmande fakturor ger ditt byggföretag ett professionellt intryck.

Om du upplever att det är tidskrävande att fakturera kan du göra det snabbt och enkelt i appen Flowi. Där registreras dina arbetade timmar och med några få klick kan du skapa en faktura enligt uppgifterna i tidsrapporteringen. Enklare än så kan det knappast bli att sköta din fakturering och tidsrapportering.